DAYBREAKER FLEECE PANTS

53.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

DAYBREAKER FLEECE PANTS
No.

51742
A cozy fleece pant in an active modern fit.
The Day breaker fleece pant for women is a cozy fleece pant in an active modern fit. The warm, breathable and comfortable Polartec® classic 100 fleece material construction is a year-round companion for any outdoor, sailing or ski enthusiast.
Fiber ContentShell: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsDo not use fabric softener, Wash dark colours separately
Weight290g
Select size:

FEATURES
bluesign approved product
Recycled Content
Polartec® 100g
PERKTHIMI:
DAYBREAKER FLEECE PANTS
NO
51742
Një pantallona komode prej leshi në një përshtatje aktive moderne.
Pantallonat e zhveshjes së ditës për femra janë një pantallon komode prej qethi në një përshtatje aktive moderne. Konstruksioni i ngrohtë, i frymëmarrjes dhe i rehatshëm i materialit klasik Polartec® 100 fleece është një shoqërues gjatë gjithë vitit për çdo entuziastë të natyrës, lundrimit ose skive.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës rrobash, lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 290g
MASAT E DISPONUESHME

TIPARET
produkt i miratuar nga bluesign
Përmbajtje e ricikluar
Polartec® 100 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DAYBREAKER FLEECE PANTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *