DAYBREAKER FLEECE JACKET

71.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

DAYBREAKER FLEECE JACKET

No.

51598
A warm yet light and highly breathable Polartec® fleece jacket made with 100% recycled materials.
You can use this versatile, and super-soft fleece jacket for year-round comfort. Wear it alone on chilly days or layer it when the temp drops.
Fiber ContentShell: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Wash dark colors separately.
Perkthimi:
XHAKETË PER DITEN FLEECE
NO.
51598
Një xhaketë leshi e ngrohtë, por e lehtë dhe shumë e frymëmarrjes Polartec® e bërë me materiale 100% të ricikluara.
Ju mund ta përdorni këtë xhaketë të gjithanshme dhe super të butë prej leshi për rehati gjatë gjithë vitit. Vishni vetëm në ditët e ftohta ose shtrojeni kur temperatura të bjerë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët para larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, Lani veçmas ngjyrat e errëta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DAYBREAKER FLEECE JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *