DARKEST SPRUCE ULLR D INSULATED JACKET

425.00 

Available on backorder

Description

65877

DARKEST SPRUCE ULLR D INSULATED JACKET- The ULLR Z Insulated jacket is freeride and backcountry ready. It has the weatherproofing to keep you dry and comfortable and the design details you need to carve deep powder. Our trusted HELLY TECH® PERFORMANCE construction is waterproof/breathable and windproof. Light and planet-friendly PrimaLoft® Black Eco 60g insulation delivers warmth. The jacket has 2-way stretch for total freedom of movement. We added a clever, central, zip-off chest pocket to stash gear. Extra ski details include a helmet compatible hood, a RECCO® transponder, a Life Pocket+™ to preserve your phone battery in cold, neon color elements, a 2-way central zipper, a repair kit and vents for quick cool downs. We’re committed to reducing environmental impact. This jacket was responsibly made with the certified bluesign® textile manufacturing process, which reduces waste in every step of the clothing supply chain.

Perkthimi:

Përshkrim

Xhaketa me izolim ULLR Z është gati freeride dhe backcountry. Ka izolimin ndaj motit për t’ju mbajtur të thatë dhe të rehatshëm dhe detajet e dizajnit që ju nevojiten për të levizur ne male ose dete. Ndërtimi ynë i besuar HELLY TECH® PERFORMANCE është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Izolimi i lehtë dhe miqësor ndaj planetit PrimaLoft® Black Eco 60g jep ngrohtësi. Xhaketa ka shtrirje në dy drejtime për liri totale të lëvizjes. Ne shtuam një xhep të zgjuar, qendror, me zinxhir në kraharor tek pajisjet e fshehta. Detajet shtesë të skive përfshijnë një kapuç të përputhshëm me helmetë, një transponder RECCO®, një Life Pocket+™ për të ruajtur baterinë e telefonit tuaj në elementë të ftohtë me ngjyra neoni, një zinxhir qendror me dy drejtime, një komplet riparimi dhe ajrim për ftohje të shpejtë. Ne jemi të përkushtuar për të reduktuar ndikimin mjedisor. Kjo xhaketë është bërë me përgjegjësi me procesin e certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®, i cili redukton mbetjet në çdo hap të zinxhirit të furnizimit me veshje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DARKEST SPRUCE ULLR D INSULATED JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *