CUSHION WINDPROOF + STUFFING WATERPROOF – ACQUA, 2 PC

72.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

CUSHION WINDPROOF + STUFFING WATERPROOF – ACQUA, 2 PC

46536

Original and practical set of two windproof cushion 40x40cm. (INCLUDES FILLING) They are made of impermeable fabric to ensure the inside of the cushion remains dry as well as being easy to clean with a damp cloth.

Perkthimi:

Komplet origjinal dhe praktik me dy jastëkë kundër erës 40x40cm. (PERFSHIN MBUSHJE) Ato janë bërë prej pëlhure të papërshkueshme për të siguruar që pjesa e brendshme e jastëkut të mbetet e thatë si dhe të pastrohet lehtë me një leckë të lagur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CUSHION WINDPROOF + STUFFING WATERPROOF – ACQUA, 2 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *