CUSHION + STUFFING WATERPROOF – NAVY BLUE, 2 PC

62.99 

Categories: ,

Description

Original and practicalwindproof cushion cover 60x40cm. (INCLUDES FILLING) They are made of impermeable fabric to ensure the inside of the cushion remains dry as well as being easy to clean with a damp cloth.

Mbulesë jastëku origjinale 60x40cm. (PERFSHIR MBUSHJEN) Ato janë bërë prej pëlhure të padepërtueshme për të siguruar që pjesa e brendshme e jastëkut të mbetet e thatë, si dhe pastrohen lehtë me një leckë të lagur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CUSHION + STUFFING WATERPROOF – NAVY BLUE, 2 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *