CUSHION + STUFFING ANCHOR SANTORINI – BEIGE, 2 PC

82.99 

Description

Set of boat cushions, perfect for cabin or living room. With a nautical design and embroidered details, Santorini cushions coordinate with duvets and boat bedding from the same collection.
Different sizes, colors and designs available.

Perkthimi

Set jastëkësh per varka, perfekt për kabinën ose sallonin. Me një dizajn detar dhe detaje të qëndisura, jastëkët Santorini kombinohen me shtroja varkash nga i njëjti koleksion.
Madhësi, ngjyra dhe dizajne të ndryshme në dispozicion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CUSHION + STUFFING ANCHOR SANTORINI – BEIGE, 2 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *