Cruiser DFI

15,725.80 

Available on backorder

Description

Abbiamo sognato una tavola che fosse veloce e agile, ma allo stesso tempo adatta alle lunghe crociere. Una tavola che potrebbe essere facilmente condivisa tra i ciclisti Goofy e quelli normali, tra bambini piccoli e adulti alti. Una tavola che non dovrebbe essere ricaricata tra una crociera a lunga distanza e l’altra. Così abbiamo trasformato questo sogno in realtà! Scopri da solo il mondo delle crociere a lunga percorrenza!

Perkthimi:
Ëndërronim një bord që ishte i shpejtë dhe i shkathët, por në të njëjtën kohë i përshtatshëm për lundrime të gjata. Një tabelë që mund të ndahet lehtësisht midis kalorësve Goofy dhe kalorësve të rregullt, midis fëmijëve të vegjël dhe të rriturve të gjatë. Një bord që nuk duhet të rimbushet midis lundrimeve në distanca të gjata. Kështu që ne e kthyem këtë ëndërr në realitet! Zbuloni për veten tuaj botën e lundrimeve në distanca të gjata!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cruiser DFI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *