CREW VEST

130.00 

Categories: ,

Description

CREW VEST

No.

30270
Lightweight waterproof vest ideal for teams and crews
A super-versatile vest for men who want the true marine style, with added protection and comfort and a design that also looks great on land. The HELLY TECH® Protection fabric is windproof, waterproof, and breathable. The vest features a hip-length cut and a protective collar to be suitable in all conditions and is also a true favorite among teams and clubs with its ID race pocket at the back neck and a clean design.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Some fading may occur on bright colors, Wash dark colors separately
Weight440g
Select size:

FEATURES:
HELLY TECH® Protection
Bluesign approved product
Chest Pockets with zipping
Adjustable Bottom Hem
PERKTHIMI:
CREW VEST
Nr.
30270
Jelek i lehtë i papërshkueshëm nga uji, ideal për ekipe dhe ekuipazhe
Një jelek super i gjithanshëm për meshkujt që duan stilin e vërtetë detar, me mbrojtje dhe rehati të shtuar dhe një dizajn që duket i mrekullueshëm edhe në tokë. Pëlhura HELLY TECH® Protection është e papërshkueshme nga era, e papërshkueshme nga uji dhe e frymëmarrjes. Jeleku ka një prerje deri në ijë dhe një jakë mbrojtëse për t’u përshtatur në të gjitha kushtet dhe është gjithashtu një i preferuari i vërtetë midis skuadrave dhe klubeve me xhepin e tij të identifikimit në qafën e pasme dhe një dizajn të pastër.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, Lani veçmas ngjyrat e errëta.
MASAT E DISPONUESHME:

Pesha: 440 g
TIPARET
Mbrojtje HELLY TECH®
Produkt i miratuar nga Bluesign
Xhepa gjoksi me zinxhir
Fundi i rregullueshëm i poshtëm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CREW VEST”

Your email address will not be published. Required fields are marked *