COOLER & KITCHENWARE PACK WITH TROLLEY SEA LOVERS, SERVES 6

228.00 

Available on backorder

Description

Práctico Pack de Nevera y bolsa con platos de melamina, bols de melamina, cubiertos y copas para seis personas.
La nevera puede mantener el frío durante 24h y tiene capacidad para varias botellas y almacenamiento de tappers con comida.
Dispone también de un separador con el que distribuir mejor y compartimentar el contenido.

Paketë praktike, termus dhe çantë me pllaka melamine, tas melamine, takëm dhe gota për gjashtë persona.
Termuesi mund ta mbajë të ftohtin për 24 orë dhe ka kapacitet për disa shishe dhe ruajtjen e ushqimit.
Ajo gjithashtu ka një ndarës me të cilin ndahet më mirë përmbajtja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COOLER & KITCHENWARE PACK WITH TROLLEY SEA LOVERS, SERVES 6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *