COOLER BAG 35L & WATERPROOF BAG SEA LOVERS

224.99 

Available on backorder

Description

65003

Practical Cooler Pack and waterproof bag
The cooler can keep products cold for 24 hours and can accommodate several bottles and storage space for food containers.

Perkthimi

Paketa praktike e ftohësit dhe qese e papërshkueshme nga uji
Ftohësi mund t’i mbajë produktet të ftohta për 24 orë dhe mund të strehojë disa shishe dhe hapësirë ​​ruajtëse për kontejnerët e ushqimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COOLER BAG 35L & WATERPROOF BAG SEA LOVERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *