CLASSIC PARKA

245.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

CLASSIC PARKA

No.

53494
A warm and durable parka with classic design lines.
This winter parka is a favorite go-to jacket for style, warmth and protection on those chilly winter days. Designed with trusted HELLY TECH® Protection system, the parka is waterproof/breathable and windproof. It has lightweight synthetic insulation, a faux fur hood and plenty of stash pockets.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyamide. Faux fur: 85% Acrylic, 15% Polyester. Insulation: . Insulation:
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not iron on print, Do not use fabric softener, Remove all loose items before washing, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash with similar colours
FEATURES
HELLY TECH® Protection
PFC Free DWR
PERKTHIMI
CLASSIC PARKA
NO
53494
Një xhup i ngrohtë dhe i qëndrueshëm me linja klasike të dizajnit.
Ky xhup dimëror është një xhup i preferuar për stil, ngrohtësi dhe mbrojtje në ato ditë të ftohta dimri. Projektuar me sistemin e besuar të mbrojtjes HELLY TECH®, xhupi është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Ka izolim sintetik të lehtë, kapuç me lesh artificial dhe shumë xhepa të fshehtë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Veshja: 100% poliamide. Lesh artificial: 85% akrilik, 15% poliestër. Izolimi:. Izolimi:
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos hekurosni në printim, Mos përdorni zbutës pëlhure, Hiqni të gjitha sendet e lirshme përpara se të lani, Rrobat thahen në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani me ngjyra të ngjashme
TIPARET
Mbrojtje HELLY TECH®
DWR pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CLASSIC PARKA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *