CIMA RIT. BLUNAVY A.T.Ø MM18 MT100

497.75 

Description

 0807218

Descrizione

Cima da ormeggio a 3 lignoli affondante. In fibra di poliestere Alta Tenacita’. Lavorazione gherlino, resistente ai raggi UV, ottima resistenza alla rottura, ridottissimo allungamento. Ideale per ancoraggio nautico e ormeggio pesante, per carichi gravosi ed impieghi tecnici.

Unità di misura N

Përshkrim

Litar ankorimi me 3 fije. Në fibra poliestër me qëndrueshmëri të lartë. Rezistent ndaj rrezeve UV, rezistencë e shkëlqyeshme ndaj thyerjes, zgjatim shumë i ulët. Ideale për ankorimin detar dhe ankorimin e rëndë, për ngarkesa të mëdha dhe përdorime teknike.

Njësia e masës N

IVA incl. / me TVSH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CIMA RIT. BLUNAVY A.T.Ø MM18 MT100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *