CHILL JACKET 2.0

315.00 

Categories: ,

Description

CHILL JACKET 2.0

No.

53677
One of our most popular fall-winter jackets is the Chill Jacket. Warm and waterproof!
One of our most popular fall-winter products is the Chill Jacket. With Helly Tech™ waterproof and breathable outer layer, and Primaloft Rise Insulation, this is an easy winner for cold and wet fall-winter days.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester. Insulation hood: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Weight: 1390g
FEATURES
HELLY TECH® Protection
PFC Free DWR
Interior pocket
Inner rib cuffs
PERKTHIMI
CHILL JACKET 2.0
NO
53677
Një nga xhaketat tona më të njohura vjeshtë-dimër është Chill Jacket. E ngrohtë dhe e papërshkueshme nga uji!
Një nga produktet tona më të njohura vjeshtë-dimër është Chill Jacket. Me shtresën e jashtme të papërshkueshme nga uji dhe të frymëmarrjes Helly Tech™ dhe izolimin e ngritjes Primaloft, ky është një fitues i lehtë për ditët e ftohta dhe të lagështa vjeshtë-dimër.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër. Kapaku izolues: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër
Pesha: 1390 g
TIPARET
Mbrojtje HELLY TECH®
DWR pa PFC
Xhepi i brendshëm
Zinxhir të brendshem të brinjëve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHILL JACKET 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *