CHASER 2 P

227 

Available on backorder

Category:

Description

 8080632

Descrizione:

Costruito in PVC ad alta resistenza con copertura totale in Nylon, dotato di 2 sedili in neoprene, 2 maniglie in nylon con protezione interna in eva soft-grip, sistema di scarico acqua, attacco rinforzato con fettuccia in nylon e sistema rapido quick connector per la corda. Non adatto ad uso professionale. Lunghezza gonfio mm 254

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

8080632

Përshkrimi:

E bërë nga PVC me rezistencë të lartë me mbulesë totale najloni, e pajisur me 2 ndenjëse neoprene, 2 doreza najloni me mbrojtje të brendshme eva me kapje të butë, sistem kullimi të ujit, lidhje të përforcuar me rrip najloni dhe sistem lidhës të shpejtë të shpejtë për litar. Jo i përshtatshëm për përdorim profesional. Gjatësia e fryrë 254 mm
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHASER 2 P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *