CHAMPIONSHIP AQUA TOP 2.0

163.99 

Available on backorder

Category:

Description

82089

A versatile PU coated fleece with external seam taping that’s ideal for staying warm, comfortable and protected when in the boat park, being towed or rigging up between races.
COMPOSITION
Shell: 70% Polyester, 30% Polyurethane – Shell 2: 100% Polyurethane – Shell 3: 100% Neoprene
EXPLORE ALL FEATURES
PU coated fleece fabric
Contrast colour fleece backer
Funnel neck collar with top collar edge sock cord adjustment
Underarm gusset and articulated sleeves
External seam taping
Neoprene hem with hook and loop tab adjustment
CARE INSTRUCTION
Do not use biological washing detergent,Wash inside out,Do not use fabric softener

PERKTHIMI:

Një lesh i gjithanshëm i veshur me PU me shirit të jashtëm tegel që është ideal për të qëndruar ngrohtë, komod dhe i mbrojtur kur jeni në parkun e varkave, kur tërhiqeni ose manipuloni midis garave.
PËRBËRJA
Shell: 70% poliestër, 30% poliuretani – Shell 2: 100% poliuretani – guaskë 3: 100% neoprene
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Pëlhurë leshi e veshur me PU
Mbështetës i qethit me ngjyra të kontrastit
Jakë gypi me rregullim të kordonit të çorapit në skajin e jakës së sipërme
Buzë sqetullash dhe mëngë të artikuluara
Ngjitje e jashtme e tegelit
Fund neopreni me rregullim me grep dhe skedë
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos përdorni detergjent biologjik larës, Lajeni nga brenda, Mos përdorni zbutës rrobash

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHAMPIONSHIP AQUA TOP 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *