CHAMPAGNE GLASS SAILOR SOUL, 6 PC

48.99 

Description

14105

The Sailor Soul champagne glass is made of MS, a top quality, shockproof and unbreakable material that is also difficult to scratch.

Perkthimi

Gota e shampanjës Sailor Soul është bërë nga MS, një material me cilësi të lartë, i papërshkueshëm nga goditja dhe i pathyeshëm, i cili gjithashtu është i vështirë të gërvishtet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHAMPAGNE GLASS SAILOR SOUL, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *