CHAMPAGNE GLASS NORTHWIND, 6 PC

40.99 

Description

15105

The NORTHWIND champagne glass is made of MS, a top quality, shockproof and unbreakable material that is also difficult to scratch.

Perkthimi
Xhami i shampanjës NORTHWIND është bërë nga MS, një material cilësor, rezistent ndaj goditjeve dhe i pathyeshëm që është gjithashtu i vështirë për t’u gërvishtur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHAMPAGNE GLASS NORTHWIND, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *