CHAMPAGNE FLUTE REGATA, 6 PC

48.99 

Description

12105

The REGATA champagne flute is made of methylstyrene, a top quality, shockproof and unbreakable material that is also difficult to scratch.

Perkthimi

Gota e shampanjës REGATA është bërë nga metilstrene, një material me cilësi të lartë, i papërshkueshëm nga goditjet dhe i pathyeshëm, i cili gjithashtu është i vështirë për t’u gervishtur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHAMPAGNE FLUTE REGATA, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *