CHAMPAGNE FLUTE MONACO, 6 PC

40.00 

Available on backorder

Description

The Monaco champagne glass is made of MS, an unbreakable plastic that is shock-proof and resembles glass.

The Monaco champagne glass is extremely hard- wearing and matches the tableware set.

Perkthimi

Xhami i shampanjës Monaco është bërë nga MS, një plastikë e pathyeshme që është rezistente ndaj goditjeve dhe i ngjan xhamit.

Gota e shampanjës Monaco është jashtëzakonisht e fortë dhe përputhet me kompletin e enëve të tavolinës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHAMPAGNE FLUTE MONACO, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *