CHAIN ​​GRIPPER

26.36 

Available on backorder

Description

Art. 0401108

AISI 316 stainless steel anchoring shackle, captive pin. Very useful and simple, it allows you to connect the second anchor to the main chain, thus guaranteeing the same workload. Dimensions 35×75 mm, hole Ø 19, pin Ø 8. For 6-8 mm chain.

Art. 0401108

Pranga ankorimi prej çeliku inox AISI 316, gjilpërë kapëse. Shumë i dobishëm dhe i thjeshtë, ju lejon të lidhni spirancën e dytë me zinxhirin kryesor, duke garantuar kështu të njëjtën ngarkesë pune. Dimensionet 35×75 mm, vrima Ø 19, kunja Ø 8. Për zinxhir 6-8 mm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHAIN ​​GRIPPER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *