Brabus x Jobe Shadow Wakeboard

851.00 

Available on backorder

Description

272522010

Brabus x Jobe Shadow Wakeboard

The BRABUS x Jobe Shadow Wakeboard is the result of a collective passion to create the best possible product. This wakeboard comes with a unique carbon reinforced topsheet and base, which gives the board more strength and control but also adding a stylish look. The rocker beams in this board showcase the BRABUS branding once it lights up. The 3-stage rocker will blast you to the next level while the channel setup will land you down softly and with great control and stability.
  • 3-stage rocker
  • 4 removable nylon fins
  • Channels
  • Full top and bottom of 3K Carbon for a light and strong board
  • Glide Core keeping the board light and stiff consist out off PVC foam and pauwlonia wood
  • Impact rails
  • Made with 100% solar power
  • Transparent rocker beam for added stiffness in the belly of the board

272522010

Brabus x Jobe Shadow Wakeboard BRABUS x Jobe Shadow Wakeboard është rezultat i një pasioni kolektiv për të krijuar produktin më të mirë të mundshëm. Ky wakeboard vjen me një fletë të sipërme dhe bazë unike të përforcuar me karbon, e cila i jep tabelës më shumë forcë dhe kontroll, por gjithashtu shton një pamje elegante. Trarët lëkundës në këtë tabelë shfaqin markën BRABUS sapo të ndizet. Lëkundjet me 3 faza do t’ju shpërthejnë në nivelin tjetër, ndërsa konfigurimi i kanalit do t’ju zbresë butësisht dhe me kontroll dhe stabilitet të madh.

Roker me 3 faza
4 pendë najloni të lëvizshme
Kanalet
Pjesa e sipërme dhe e poshtme e plotë e karbonit 3K për një tabelë të lehtë dhe të fortë
Glide Core duke e mbajtur tabelën të lehtë dhe të ngurtë përbëhet nga shkuma PVC dhe druri pauwlonia
Binarët e goditjes
Prodhuar me 100% energji diellore
Trarë lëkundëse transparente për ngurtësi të shtuar në barkun e dërrasës

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brabus x Jobe Shadow Wakeboard”

Your email address will not be published. Required fields are marked *