BRABUS x Jobe Shadow Wakeboard & Host Bindings Set

1,299.99 

Description

SPECIFICATIONS

278822131

The BRABUS x Jobe Shadow Wakeboard is the result of a collective passion to create the best possible product. This wakeboard comes with a unique carbon reinforced topsheet and base, which gives the board more strength and control but also adding a stylish look. The rocker beams in this board showcase the BRABUS branding once it lights up. The 3-stage rocker will blast you to the next level while the channel setup will land you down softly and with great control and stability.

BRABUS x Jobe Shadow Wakeboard

 • 3-stage rocker
 • 4 removable nylon fins
 • Deep grooved channels: giving you the most grip and control
 • Full top and bottom of 3K Carbon for a light and strong board
 • Glide Core keeping the board light and stiff consist out off PVC foam and pauwlonia wood
 • Impact rails
 • Made with 100% solar power
 • Transparent rocker beam for added stiffness in the belly of the board

Jobe Host Wakeboard Bindings Black

 • Comfortable ergonomic footbed
 • Soft and comfortable foam inner liner
 • Soft heel pads for proper foot placement
 • Stretchy flex panels to control your ride
 • User friendly velcro straps for fast entry

PERKTHIMI

SPECIFIKIMET

278822131

BRABUS x Jobe Shadow Wakeboard është rezultat i një pasioni kolektiv për të krijuar produktin më të mirë të mundshëm. Ky wakeboard vjen me një fletë të sipërme dhe bazë unike të përforcuar me karbon, e cila i jep tabelës më shumë forcë dhe kontroll, por gjithashtu shton një pamje elegante. Trarët lëkundës në këtë tabelë shfaqin markën BRABUS sapo të ndizet. Lëkundjet me 3 faza do t’ju shpërthejnë në nivelin tjetër, ndërsa konfigurimi i kanalit do t’ju zbresë butësisht dhe me kontroll dhe stabilitet të madh.

BRABUS x Jobe Shadow Wakeboard

 • Roker me 3 faza
 • 4 pendë najloni të lëvizshme
 • Kanalet me brazda të thella: ju japin maksimumin dhe kontrollin
 • Pjesa e sipërme dhe e poshtme e plotë e karbonit 3K për një tabelë të lehtë dhe të fortë
 • Glide Core duke e mbajtur tabelën të lehtë dhe të ngurtë përbëhet nga shkuma PVC dhe druri pauwlonia
 • Binarët e goditjes
 • E prodhuar me 100% energji diellore
  Trarë lëkundëse transparente për ngurtësi të shtuar në barkun e dërrasës

Jobe Host Wakeboard Bindings Black

 • Shtrati i rehatshëm ergonomik i këmbëve
 • Astar i brendshëm i butë dhe i rehatshëm me shkumë
 • Mbështesat e buta të thembra për vendosjen e duhur të këmbës
 • Panele fleksibël elastike për të kontrolluar udhëtimin tuaj
 • Rripa velcro miqësore për përdoruesit për hyrje të shpejtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRABUS x Jobe Shadow Wakeboard & Host Bindings Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *