BRABUS x Jobe Shadow Fragment Life Vest Men

259.99 

Category:

Description

SPECIFICATIONS

BRABUS x Jobe Shadow Fragment Life Vest Men

The limited edition BRABUS x Jobe Shadow Fragment life vest for men offers the complete trifecta in terms of comfort, style, and safety. We have custom color matched these special edition vests as part of our complete Shadow collection! The separated foam panels in combination with the soft and flexible supreme stretch fabric gives you maximum freedom of movement while the 50N ISO certification makes sure you will stay afloat at all times. D-rings are added for extra safety while coasting on your boat or racing on your PWC. These vests are designed with our perfect fit philosophy in mind and are available in plus sizes. So comfortable you will forget you’re wearing one.
AVAILABLE SIZES
2XL      3XL+
FEATURES
 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Comfort of a non-certified vest
 • Always a perfect fit: more comfort and safety
 • Available in plus sizes
 • Front zipper for fast entry
 • Inside pocket with waterproof bag connector cord
 • Longer fit
 • Protective zipper flap and cover
 • Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
 • Seperated foam panels for maximum freedom of movement
 • Soft & flexible supreme stretch fabric
 • Soft PVC foam
 • Strong magnetic V-Buckle
 • Water drainage system
 • Strong YKK Zipper

SPECIFIKIMET BRABUS x Jobe Shadow Fragment Life Vest Men

Jeleku jetësor BRABUS x Jobe Shadow Fragment për meshkujt, edicioni i kufizuar, ofron trifecta të plotë për sa i përket komoditetit, stilit dhe sigurisë. Ne i kemi përshtatur me ngjyra këto jelekë të edicionit special si pjesë e koleksionit tonë të plotë Shadow! Panelet e ndara të shkumës në kombinim me pëlhurën e butë dhe fleksibël të shtrirjes supreme ju japin lirinë maksimale të lëvizjes ndërsa certifikimi ISO 50N siguron që ju të qëndroni në këmbë gjatë gjithë kohës. Unazat D janë shtuar për siguri shtesë gjatë udhëtimit me anije në anije ose garave në PWC tuaj. Këta jelekë janë të dizajnuar me filozofinë tonë të përshtatjes perfekte në mendje dhe janë të disponueshëm në madhësi plus. Aq komode sa do të harroni se keni veshur një të tillë.

MASAT E DISPONUESHME 

2XL       3XL+

KARAKTERSTIKAT

 • 50N ISO-certifikuar (ndihmë për lëvizje)
 • Komoditeti i një jeleku jo të certifikuar
 • Gjithmonë një përshtatje perfekte: më shumë rehati dhe siguri
 • E disponueshme në madhësi plus
 • Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
 • Xhep i brendshëm me kordon lidhës qese të papërshkueshëm nga uji
 • Përshtatje më e gjatë
 • Mbylle dhe mbulesë me zinxhir mbrojtës
 • Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
 • Panele shkume të ndara për liri maksimale të lëvizjes
 • Pëlhurë e butë dhe fleksibël me shtrirje supreme
 • Shkumë PVC e butë
 • Mbërthyes V i fortë magnetik
 • Sistemi i kullimit të ujit
 • Zinxhirë i fortë YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRABUS x Jobe Shadow Fragment Life Vest Men”

Your email address will not be published. Required fields are marked *