BRABUS x Jobe Shadow 11.6 Limited Edition Inflatable Paddle Board Pack

2,199.00 

Categories: ,

Description

BRABUS X JOBE SHADOW 11.6 LIMITED EDITION INFLATABLE PADDLE BOARD PACKAGE

The BRABUS x Jobe 11.6 Adventure SUP limited Edition Package is the next step in the SUP market. We integrated a custom carbon layup in the rail of the board, creating a look unlike anything you’ve seen before. Thanks to the connection buckles you can easily carry 2 bags with you and take all your gear on your next expedition. And this board some with top-notch technologies like Heat Bonded Technology for more layer quality and safety and X-drop-stitching for maximal stiffness. Adding extra’s like a full carbon paddle and electric pump, this package offers all the benefits to make your time on the water, the best!

 

FEATURES

 • Non-slip EVA foam pattern, allows comfortable long term SUPing
 • Lightweight X-dropstitching construction
 • Stringer on top and bottom for the best stiffness
 • Easy-to-carry neoprene handle with paddle holder
 • Halkey Roberts Valve
 • 8″ EZ lock fin
 • Bungee storage net with buckles
 • D-ring on tip and tail
 • Nose rocker: 9″, Tail rocker: 0″
 • Recommended rider weight: Up to 150kg | 330 lbs
 • Board weight: 10,2kg | 22,5lbs
 • Package weight: 15,2kg | 33.5lbs
 • Dimensions: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15cm
 • Volume: 324 l
 • Package includes: 11.6 Shadow Paddle Board, 1 big Waterproof backpack with buckles to connect your backpack onto your board, 1 small drybag with shoulder straps and buckles to connect to your board, 12v electric pump, Carbon adjustable 3 piece paddle.

 

PERKTHIMI

PAKETA E BORDIT ME FLATABLE BRABUS X JOBE SHADOW 11.6 EDICION I KUFIZUAR
Paketa BRABUS x Jobe 11.6 Adventure SUP është hapi tjetër në tregun SUP. Ne kemi integruar një strukturë karboni të personalizuar në hekurudhën e tabelës, duke krijuar një pamje ndryshe nga çdo gjë që keni parë më parë. Falë kopsave të lidhjes, mund të mbani lehtësisht 2 çanta me vete dhe të merrni të gjitha pajisjet tuaja në ekspeditën tuaj të ardhshme. Dhe kjo pllakë ka disa teknologji të nivelit të lartë si teknologjia e lidhjes me nxehtësi për më shumë cilësi dhe siguri të shtresës dhe qepje me pika X për ngurtësi maksimale. Duke shtuar pajisje shtesë si një vozis me karbon të plotë dhe pompë elektrike, kjo paketë ofron të gjitha përfitimet për ta bërë kohën tuaj në ujë, më të mirën!

KARAKTERISTIKAT

 • Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje, lejon SUP të rehatshëm afatgjatë
 • Konstruksion i lehtë me qepje X
 • Lidhëse sipër dhe poshtë për ngurtësinë më të mirë
 • Dorezë neopreni e lehtë për t’u mbajtur me mbajtëse lopatash
 • Halkey Roberts Valve
 • Fina e kyçjes 8″ EZ
 • Rrjetë magazinimi bungee me kopsa
 • Unaza D në majë dhe në bisht
 • Lëkundje për hundë: 9″, lëkundëse e bishtit: 0″
 • Pesha e rekomanduar e personit: Deri në 150 kg | 330 paund
 • Pesha e dërrasës: 10,2 kg | 22,5 paund
 • Pesha e paketimit: 15,2 kg | 33,5 paund
 • Përmasat: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15 cm
 • Vëllimi: 324 l
 • Paketa përfshin: 11.6 Shadow Paddle Board, 1 çantë shpine e madhe e papërshkueshme nga uji me kopsa për të lidhur çantën e shpinës me dërrasën tuaj, 1 çantë të vogël dry me rripa supe dhe kopsa për t’u lidhur me dërrasën tuaj, pompë elektrike 12v, vozis me 3 pjesë të rregullueshme me karbon

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRABUS x Jobe Shadow 11.6 Limited Edition Inflatable Paddle Board Pack”

Your email address will not be published. Required fields are marked *