Sale!

BOWSTRING

135.00 

Categories: ,

Description

11614
The Bowstring is a sporty iteration of a classic 6-inch work boot, offering up cushioning, comfort and traction in abundance. The upper consist of waterproof nubuck leathers and hydrophobic treated textiles, padded collar and a comfortable EVA footbed.
MASAT E DISPONUESHME
41/42/43/44
FEATURES
 • HH® Max-Comfort Insole
 • HH® Max-Grip
 • HH® Hover-Stride
 • HH® Quick Dry
 • HH® Seam-Shield
 • Padded Comfort Collar
 • Premium waterproof leather
 • 100% Recycled Lining
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • 100% Recycled Polyester Strobel
 • Premium Leather
 • LWG leather
 • PFC-free

PERKTHIMI

11614
Bowstring është një përsëritje sportive e një çizme pune klasike 6 inç, duke ofruar mburrje, rehati dhe tërheqje me bollëk. Pjesa e sipërme përbëhet nga lëkura nubuck të papërshkueshme nga uji dhe tekstile të trajtuara hidrofobike, jakë të mbushur dhe një shtrat të rehatshëm EVA.

MASAT E DIPONUESHME

41/42/43/44

TIPARET
Shtolë HH® Max-Comfort
HH® Max-Grip
HH® Hover-Stride
HH® tharje e shpejtë
HH® Seam-Shield
Jakë komforti e mbushur
Lëkurë premium i papërshkueshëm nga uji
Rreshtim 100% i ricikluar
Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
Strobel 100% poliestër i ricikluar
Lëkurë Premium
LWG lëkure
Pa PFC

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOWSTRING”

Your email address will not be published. Required fields are marked *