BOUVET DOWN JACKET

475.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

BOUVET DOWN JACKET
No.

53633

One of our warmest urban winter jackets with premium down insulation.

Designed for urban life but warm enough for the Arctic, the Bouvet Down Jacket will protect you from winter’s cold. We gave it a clean, minimalistic Scandinavian design. It has a PFC-free, water-repellent to keep moisture out. It’s insulated with premium 80% duck down and 20% duck feathers for lightweight warmth. The down comes from Responsible Down Standard (RDS) sources, ensuring that the ducks are raised in compliance with the principles of animal welfare. Extra features include fold-up reflectives on the sleeves for visibility, and a zip sleeve pocket in addition to cozy hand pockets. We added detachable faux fur to the hood, combining style and functionality by creating a warm microclimate around your face when you put your hood up.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyamide. Lining 2: 100% Polyester. Insulation body: 80% Duck Down, 20% Duck Feather. Trim Fabric: 100% Modacrylic
Weight: 1100gr
FEATURES
PFC Free DWR
RDS Down
Spray Tech™ Technology: Water Resistant, windproof and breathable
Fold-up Reflective
Sleeve Pocket with water repellent zip entry
Interior pocket
PERKTHIMI

XHAKET POSHT BOUVET
NO
53633

Një nga xhaketat tona më të ngrohta urbane dimërore me izolim premium poshtë.

E projektuar për jetën urbane, por mjaft e ngrohtë për Arktikun, xhaketa Bouvet Down do t’ju mbrojë nga të ftohtit e dimrit. Ne i dhamë një dizajn të pastër, minimalist skandinav. Ka një ujë-rezistent pa PFC për të mbajtur lagështinë jashtë. Është i izoluar me 80% pendë rosë premium dhe 20% pendë rosë për ngrohtësi të lehtë. Rritja vjen nga burime të Standardit Përgjegjës Down (RDS), duke siguruar që rosat të rriten në përputhje me parimet e mirëqenies së kafshëve. Veçoritë shtesë përfshijnë reflektues të palosshëm në mëngët për dukshmëri, dhe një xhep me mëngët me zinxhir, përveç xhepave komod të duarve. Ne i shtuam kapuçit lesh artificial të ndashëm, duke kombinuar stilin dhe funksionalitetin duke krijuar një mikroklimë të ngrohtë rreth fytyrës kur vendosni kapuçin.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Veshja: 100% poliamide. Rreshtimi 2: 100% poliestër.

Trupi izolues: 80% Duck Down, 20% Duck Feather. Pëlhura e zbukurimit: 100% Modakrilik
Pesha: 1100gr
TIPARET
DWR pa PFC
RDS Poshtë
Teknologjia Spray Tech™: Rezistente ndaj ujit, rezistente ndaj erës dhe ajrosëse
Reflektues i palosshëm
Xhep me mëngë me hyrje me zinxhir kundër ujit
Xhepi i brendshëm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOUVET DOWN JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *