BONDI

34.43 

Category:

Description

461004

Set the pace in the pool or in open water with our iconic Bondi goggle. A fantastic one piece goggle, the Bondi is comes with a variety of lenses to suit all swimming conditions. The split yoke strap provides comfortable support & simple adjustability and is made from durable silicone. Built-in anti-fog ensures clear vision whilst the UV protection blocks 99-100% of the sun’s harmful rays.
PERKTHIMI:
Vendosni ritmin në pishinë ose në ujë të hapur me syzet tona ikonë Bondi. Një syze fantastike një copë, Bondi vjen me një shumëllojshmëri lentesh që i përshtaten të gjitha kushteve të notit. Rripi i ndarës i zgjedhës ofron mbështetje të rehatshme dhe rregullim të thjeshtë dhe është bërë nga silikoni i qëndrueshëm. Anti-mjegulla e integruar siguron shikim të qartë ndërsa mbrojtja UV bllokon 99-100% të rrezeve të dëmshme të diellit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BONDI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *