BOA REGATA PER ALLENAMENTO

264.15 

Available on backorder

Description

 P38076

BOA REGATA PER ALLENAMENTO

Descrizione

Boa per allenamento alle regate Realizzata in PVC giallo 1100 Decitex che la rende robusta e rigida, può essere utilizzata sia come boa derivante, sia come boa da regata tradizionale, con il vantaggio di essere poco ingombrante ed estremamente facile da mettere in opera e da utilizzare. Deriva poco sotto l’azione del vento e rimane verticale grazie alla zavorra (circa kg 14 da realizzarsi con sassi e ciottoli) e da cm 52 di sezione immersa. Munita di tasca con velcro per mantenere la zavorra o per riporre l’eccesso della cima d’ancoraggio.

Përshkrim

Buzë për stërvitje në regatë E bërë nga PVC 1100 Decitex i verdhë që e bën atë të fortë dhe të ngurtë, mund të përdoret edhe si vozë lëvizëse dhe si një vozë tradicionale garash, me avantazhin e të qenit kompakt dhe jashtëzakonisht i lehtë për t’u instaluar dhe përdorur. . Lëviz pak nën veprimin e erës dhe mbetet vertikal falë çakëllit (rreth 14 kg që do të bëhet me gurë dhe guralecë) dhe një seksion 52 cm të zhytur. E pajisur me një xhep velcro për të mbajtur çakëll ose për të ruajtur tepricën e litarit të ankorimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOA REGATA PER ALLENAMENTO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *