BEVERAGE GLASS BALI, 6 PC

78.99 

Description

10107

The BALI beverage glass is made of MS BPA free , an unbreakable plastic material.
Enjoy a sophisticated table on board as if you were at home but with the safety and elegance provided by the unbreakable items.

Perkthimi:

Xhami i pijeve BALI është bërë nga MS BPA pa, një material plastik i pathyeshëm.
Shijoni një tavolinë të sofistikuar në bord sikur të ishit në shtëpi, por me sigurinë dhe elegancën që ofrojnë artikujt e pathyeshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BEVERAGE GLASS BALI, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *