BASH IP GLOVE

Categories: ,

Description

20067

BASH IP GLOVE

These SAS-TEC impact protection gloves allow you to fearlessly bash the gates and put the hurt on the race course

and not your hands!

FEATURES:

  • HELLY TECH® Professional
  • Waterproof and breathable
  • Water Resistant goatskin leather
  • 3M Thinsulate® insulation
  • SAS-TEC impact protection foam
  • Knuckle protector

Color: Black

 

Këto doreza mbrojtëse nga ndikimi SAS-TEC ju lejojnë të përplasni pa frikë portat dhe të vendosni lëndimin në kursin e garës dhe jo duart tuaja!

TIPARET:

HELLY TECH® Professional
I papërshkueshëm nga uji dhe me frymëmarrje
Lëkurë dhie rezistente ndaj ujit
Izolimi 3M Thinsulate®
Shkumë mbrojtëse nga ndikimi SAS-TEC
Mbrojtës i kyçeve

Ngjyra: E zezë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BASH IP GLOVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *