BAMBOO GLASS HOLDER

61.00 

Available on backorder

Description

Bamboo is an environmentally friendly and economical alternative to Teak.

Through its glued lamination technique, it offers superior strength and aesthetic criteria to Teak.

Stainless, waterproof and rot-proof. It has excellent resistance to insects and mold. It contains no toxic substances.

Bambu është një alternativë miqësore me mjedisin dhe ekonomike ndaj tik.

Nëpërmjet teknikës së tij të petëzimit të ngjitur, ai ofron forcë dhe kritere estetike superiore për Teak.

Inox, i papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga kalbja. Ka rezistencë të shkëlqyer ndaj insekteve dhe mykut. Nuk përmban substanca toksike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BAMBOO GLASS HOLDER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *