Bag CRUISE DRY T25

45.00 

Category:

Description

415453

DESCRIPTION
The T25 – Ultralight is made of reinforced materials, heat-sealed seams and a quick-release closure system. Thanks to its large capacity of 25 litres, it is an excellent waterproof bag for your trips.

The main characteristics of the T25 – Ultralight are:
– 25 litre capacity
– Reinforced lightweight polyester
– Quick closure system
– Welded seams
– Fully waterproof
– Excellent for water sports
– Ideal for outdoor activities
– Available in three different sizes
– SVHC free

PERKTHIMI:

PËRSHKRIM
T25 – Ultralight është bërë nga materiale të përforcuara, tegela të mbyllura me nxehtësi dhe një sistem mbylljeje me çlirim të shpejtë. Falë kapacitetit të madh prej 25 litrash, është një çantë e shkëlqyer e papërshkueshme nga uji për udhëtimet tuaja.

Karakteristikat kryesore të T25 – Ultralight janë:
– Kapaciteti 25 litra
– Poliestër i lehtë i përforcuar
– Sistemi i mbylljes së shpejtë
– Tegela të salduara
– Plotësisht i papërshkueshëm nga uji
– E shkëlqyeshme për sportet ujore
– Ideale për aktivitete në natyrë
– E disponueshme në tre madhësi të ndryshme
– SVHC pa pagesë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bag CRUISE DRY T25”

Your email address will not be published. Required fields are marked *