AZIMUT 98

7,900.00 

Description

Azimut 98 ka kuvertë të bollshme, me një zonë të gjerë për banjo dielli në pjesën e përparme dhe një xhakuzi dhe bar në kuvertën e sipërme të mbyllur nga një zonë shtesë për banjo dielli. Zona e harkut është e dedikuar për komoditetin e të gjithë mysafirëve charter me një mbulesë dielli të madhe dhe, nëse dielli bie shumë, mund të bëni një pushim dhe të relaksoheni nën pjesën e sipërme të kuvertes.

The Azimut 98 feature spacious decks, with an expansive sunbathing area at the foredeck and a Jacuzzi and bar on the upper deck enclosed by an additional sunbathing area. The bow area is dedicated to the comfort of all charter guests with a large sunpad and, if the sun gets too much, you can take a break and relax under the Bimini top.

SPECIFICATIONS

 • LENGTH 30.75 m
 • GUESTS SLEEP 8
 • BEAM 6.80 m
 • GUESTS ONBOARD 10
 • YEAR 2008
 • CABINS 4
 • CRUISING SPEED 29 kn
 • CREW 3 MAX
 • SPEED 32 kn
 • BATHROOMS 4
 • ENGINES: 2 X MTU
 • WATER TANK 1.800 l
 • TOTAL POWER 4000HP (2×2000)
 • FUEL TANK 10.900 l
 • ENGINE TYPE: Diesel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AZIMUT 98”

Your email address will not be published. Required fields are marked *