Audi e-tron eFoil by Aerofoils

15,769.00 

Available on backorder

Description

Naviga e vola sull’acqua. Veloce. Tranquillo. Senza emissioni.

Il nostro esclusivo sistema di propulsione, completamente integrato nella fusoliera, stabilisce parametri di riferimento. Abbiamo riunito gli esperti di design di Audi e la nostra esperienza nella progettazione di aeromobili per costruire l’e-foil più avanzato e sicuro sul mercato.

Perkthimi:

Lundroni dhe fluturoni në ujë. Shpejt. I qetë. Pa emisione.

Sistemi ynë unik i shtytjes, i integruar plotësisht në trup, vendos standarde. Ne mblodhëm ekspertët e dizajnit të Audi dhe ekspertizën tonë të projektimit të avionëve për të ndërtuar e-foilin më të avancuar dhe më të sigurt në treg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Audi e-tron eFoil by Aerofoils”

Your email address will not be published. Required fields are marked *