ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – RED

51.99 

Available on backorder

Description

The MARINE BUSINESS ashtrays have been designed specially for outdoors. The interior is stainless steel and covered by a leatherette fabric (with a decorative screen print). They are heavy, to make them stable, and non-slip.

Perkthimi

Tavëllat e MARINE BUSINESS janë krijuar posaçërisht për ambiente të jashtme. Brendësia është çelik inox dhe mbulohet nga një pëlhurë prej lëkure (me një shtypje dekorative në ekran). Ato janë të rënda, për t’i bërë ato të qëndrueshme, dhe jo-shqip.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – RED”

Your email address will not be published. Required fields are marked *