ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – PREMIUM SAND

51.99 

Description

The MARINE BUSINESS ashtrays have been designed specially for outdoors. The interior is stainless steel and covered by polypropylene fabric (with a decorative screen print). They are heavy, to make them stable, and non-slip.

Perkthimi

Tavllatë MARINE BUSINESS janë projektuar posaçërisht për jashtë. Pjesa e brendshme është inox dhe e mbuluar me pëlhurë polipropileni (me një printim dekorativ të ekranit). Ato janë të rënda, për t’i bërë të qëndrueshme dhe jo të rrëshqitshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – PREMIUM SAND”

Your email address will not be published. Required fields are marked *