ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – PREMIUM ECRU

51.99 

Description

This ashtray, part of the PREMIUM series, is available in 3 different colours (grey, beige and black) with antique gold details to make it a practical and elegant product.

Perkthimi

Kjo tavëll, pjesë e serisë PREMIUM, është në dispozicion në 3 ngjyra të ndryshme (gri, bezhë dhe e zezë) me detaje prej ari antike për ta bërë atë një produkt praktik dhe elegant.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – PREMIUM ECRU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *