ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – PREMIUM ANTRACITA

51.99 

Description

30125

The MARINE BUSINESS ashtrays have been designed specially for outdoors. The interior is stainless steel and covered by a leatherette fabric (with a decorative screen print). They are heavy, to make them stable, and non-slip

Perkthimi
Tavllatë MARINE BUSINESS janë projektuar posaçërisht për jashtë. Pjesa e brendshme është çelik inox dhe e mbuluar me një pëlhurë lëkure (me një printim dekorativ të ekranit). Ato janë të rënda, për t’i bërë të qëndrueshme dhe jo të rrëshqitshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – PREMIUM ANTRACITA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *