ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – NAVY BLUE

51.99 

Description

Art. 30101

 

The MARINE BUSINESS ashtrays have been designed specially for outdoors. The interior is stainless steel and covered by a leatherette fabric (with a decorative screen print). They are heavy, to make them stable, and non-slip.

 

PERKTHIMI

 

Tavullat MARINE BUSINESS janë projektuar posaçërisht për ambjentet jashtë. Pjesa e brendshme është çelik inox dhe e mbuluar me një pëlhurë lëkure (me një printim dekorativ). Ato janë të rënda, për t’i bërë të qëndrueshme dhe jo të rrëshqitshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – NAVY BLUE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *