ARCTIC OCEAN PARKA

579.00 

Categories: ,

Description

ARCTIC OCEAN PARKA

No.

34093
Warm, waterproof, insulated winter parka built to stand up to Arctic seas.
Built to stand-up to winter in the Arctic, this snug parka is ready for your next cold water sailing adventure. Our trusted HELLY TECH® Performance layered   construction keeps you warm and dry, while still enabling breathability. We added quick-dry, recycled-polyester insulation and a high fleece-lined collar with a face mask for extra protection. Articulated sleeves, adjustable sealed cuffs, and an adjustable hood enhance your protection and optimize your mobility on deck.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyamide. Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Some fading may occur on bright colours, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash dark colours separately

Select size:

FEATURES
HELLY TECH® Performance
Hi Vis Hood
Double storm flap
Profiled High collar
Fleece lining in collar
Adjustable double cuff seals
SOLAS-approved reflective elements
Life Pocket+™ at chest with YKK® AquaGuard® water resistant zip
Fleece-lined 2 hand pockets with brushed lining
Cargo pockets
Articulated sleeves for optimal mobility
Adjustable hem with drawcord
Hanger loop
PERKTHIMI
ARCTIC OCEAN PARKA
NO
34093
Xhupi dimëror i ngrohtë, i papërshkueshëm nga uji dhe i izoluar, i ndërtuar për t’u bërë ballë deteve të Arktikut.
I ndërtuar për t’i bërë ballë dimrit në Arktik, ky xhup i rehatshëm është gati për aventurën tuaj të ardhshme të lundrimit me ujë të ftohtë. Konstruksioni ynë i besuar me shtresa HELLY TECH® Performance ju mban ngrohtë dhe të thatë, ndërkohë që ju mundëson frymëmarrje. Ne shtuam izolim poliestër të ricikluar me tharje të shpejtë dhe një jakë të lartë të veshur me lesh me një maskë fytyre për mbrojtje shtesë. Mëngët e artikuluara, duart e mbyllura të rregullueshme dhe një kapuç i rregullueshëm përmirësojnë mbrojtjen tuaj dhe optimizojnë lëvizshmërinë tuaj në kuvertë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Veshja: 100% poliamide. Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas ngjyrat e errëta
MASAT E DISPONUESHME
TIPARET
Performanca HELLY TECH®
Përshëndetje Vis Hood
Fletë e dyfishtë stuhie
Jakë e lartë e profilizuar
Astar prej leshi në jakë
Vulosje me pranga të dyfishta të rregullueshme
Elementë reflektues të miratuar nga SOLAS
Life Pocket+™ në gjoks me zinxhir YKK® AquaGuard® rezistent ndaj ujit
2 xhepa dore të veshur me fleece me astar të krehur
Xhepat e ngarkesave
Mëngë të artikuluara për lëvizshmëri optimale
Fund i rregullueshëm me kordon tërheqës
Lak varëseje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARCTIC OCEAN PARKA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *