ARCTIC MERINO SWEATER

105.00 

Available on backorder

Category:

Description

ARCTIC MERINO SWEATER
No.

34178
Luxury V-neck merino wool sweater — a classic standalone or dapper layer.
When it comes to wool, merino has an unsurpassed luxury feel and smooth silhouette. Our thin, premium, V-neck sweater is a wardrobe staple, providing natural warmth and a polished look on sea or in the city. Wear it alone or layer it – you can’t go wrong.
Fiber Content100% Merino Wool
Care InstructionsDo not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Use mild soap, Use wool detergent, Wash dark colours separately, Wash inside out
Weight: 305g
FEATURES
Lightweight knit sweater
Regular fit
PERKTHIMI
ARCTIC MERINO SWEATER
NO
34178
Triko luksoze prej leshi merino me qafë V — një shtresë klasike e pavarur ose e hollë.
Kur bëhet fjalë për leshin, merino ka një ndjenjë luksi të patejkalueshëm dhe siluetë të lëmuar. Trikoja jonë e hollë, premium, me jakë V është një element kryesor i garderobës, që ofron ngrohtësi natyrale dhe një pamje të lëmuar në det ose në qytet. Vishni vetëm ose shtresoni atë – nuk mund të gaboni.
Përmbajtja e fibrave: 100% lesh Merino
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Përdorni sapun të butë, Përdorni detergjent leshi, Lani veçmas ngjyrat e errëta, Lani nga brenda
Pesha: 305 g
TIPARET
Triko e lehtë e thurur
Përshtatje e rregullt

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARCTIC MERINO SWEATER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *