AQUAWALK

50.00 

Category:

Description

440779

AQUAWALK
Shoe suitable for activities that involve contact with rough seabeds and rocks.

PACKAGING: Polybag/Hanger
MATERIALS: Upper in micro-mesh and neoprene and lined
Insole with insole
TPR sol

PERKTHIME

AQUAWALK
Këpucë të përshtatshme për aktivitete që përfshijnë kontaktin me shtretërit e detit dhe shkëmbinjtë e ashpër.

PAKETIMI: Polybag/Varëse rrobash
MATERIALET: Pjesa e sipërme me mikro-rrjetë dhe neoprene dhe me rreshtim
shtrojë me shtrojë
Thonjë TPR

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AQUAWALK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *