APELO A3 LED UNDERWATER SPOTLIGHT

913.78 

Available on backorder

Description

Art. 4025008

Underwater luminaires made of treated marine bronze and high-strength Grilamid® nylon lenses. Fully sealed and electronically protected with advanced thermal management that ensures continuous protection and no damage during operation out of the water. The A3 model has an improved formula with twice the light output. The blue/white model retains strobe functionality, the RGBW version includes a brighter and more intense white light to the RGB underwater lighting. Intelligent optics diffuse the light over the water without scattering it in the depths, projecting widely through the transom. Suitable for fibreglass, wood, steel and composite hulls. Can be mounted on boats with aluminium hulls with a suitable insulating spacer.

Art. 4025008

Ndriçues nënujorë të bërë nga bronzi detar i trajtuar dhe lente najloni Grilamid® me rezistencë të lartë. Plotësisht i mbyllur dhe i mbrojtur elektronikisht me menaxhim të avancuar termik që siguron mbrojtje të vazhdueshme dhe pa dëmtime gjatë operimit jashtë ujit. Modeli A3 ka një formulë të përmirësuar me dyfishin e prodhimit të dritës. Modeli blu/bardhë ruan funksionalitetin strobe, versioni RGBW përfshin një dritë të bardhë më të ndritshme dhe më intensive ndaj ndriçimit nënujor RGB. Optika inteligjente shpërndan dritën mbi ujë pa e shpërndarë atë në thellësi, duke u projektuar gjerësisht përmes tërthores. I përshtatshëm për tekstil me fije qelqi, dru, çelik dhe byk të përbërë. Mund të montohet në varka me byk alumini me një ndarës të përshtatshëm izolues.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “APELO A3 LED UNDERWATER SPOTLIGHT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *