ANCORA DC KG.10

202.00 

Description

 P63716

Descrizione

Ancora in acciaio zincato a vomere con punta zavorrata ad alta capacità di penetrazione e tenuta con qualsiasi fondale (alghe incluse), rapida a riprendere la presa quando la barca ruotando tende a spedare. Consigliata per barche fino a 15 metri. Peso Kg.10.

Përshkrim

Ankorim prej çeliku të galvanizuar me parmendë me majë çakëll me depërtim të lartë dhe kapacitet izolues me çdo shtrat të detit (përfshirë algat), rimarrë shpejt kur anija tenton të transportohet kur rrotullohet. Rekomandohet për varka deri në 15 metra. Pesha kg 10.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANCORA DC KG.10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *