ANCORA DC KG.6

122.92 

Description

 P63715

Descrizione

Ancora in acciaio zincato a vomere con punta zavorrata ad alta capacità di penetrazione e tenuta con qualsiasi fondale (alghe incluse), rapida a riprendere la presa quando la barca ruotando tende a spedare. Consigliata per barche fino a 12 metri Peso Kg.6.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

P63715

SPIRANCE DC KG. 6

Përshkrimi:

Spirancë në çelik të galvanizuar me pllakë me majë çakëll me kapacitet të lartë depërtimi dhe vulosës me çdo shtrat të detit (algat e përfshira), të shpejta për të rimarrë rrokjen kur varka tenton të lundrojë kur rrotullohet. Rekomandohet për anije deri në 12 metra Pesha Kg. 6.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANCORA DC KG.6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *