American Magic Trucker Cap

30.00 

Available on backorder

Description

American Magic Trucker Cap

No. 20041
Stay shielded from the sun with a trucker cap. This cap features an embroidered American Magic logo on the front and embroidered American flag on the back. Adjust your fit with the snaps on the back.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Cotton – Shell 2: 100% Polyester – Lining: 100% Cotton
Weight:100g
Perkthim
Kapaku Magjik i Kamionit Amerikan
nr 20041
Qëndroni të mbrojtur nga dielli me një kapak kamioni. Ky kapak përmban një logo të qëndisur American Magic në pjesën e përparme dhe flamurin amerikan të qëndisur në anën e pasme. Rregulloni përshtatjen tuaj me kapëset në anën e pasme.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Guaska: 100% pambuk – Guaska 2: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% pambuk
Pesha:
100 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “American Magic Trucker Cap”

Your email address will not be published. Required fields are marked *