ALPINE SOCK TECHNICAL

37.00 

Description

ALPINE SOCK TECHNICAL

No.

67470
Our most technical Alpine sock in traceable merino wool for keeping you warm combined with technical details for your best performance.
Our most technical Alpine sock in traceable merino wool with technical details that provides a great fit and comfort. Built for giving you the best performance with a shin protector for added support including extra integrated ribbed panels around your ankle and foot for the best support. Mesh panels added at top foot for extra ventilation with a terry heel and toe for functional comfort. This style comes in right and left socks for the best fit for you!
Fiber Content36% Merino Wool, 36% Acrylic, 24% Polyamide, 4% Elastane
Care InstructionsDo not use fabric softener, Do not wring, Use wool detergent
FEATURES
Shin protector
PERKTHIMI:
Çorape ALPINE TEKNIKE
Nr.
67470
Çorapet tona më teknike alpine nga leshi merino i gjurmueshëm për t’ju mbajtur ngrohtë, i kombinuar me detaje teknike për performancën tuaj më të mirë.
Çorapet tona më teknike alpine nga leshi merino i gjurmueshëm me detaje teknike që ofrojnë një përshtatje dhe rehati të madhe. Ndërtuar për t’ju dhënë performancën më të mirë me një mbrojtës të këmbës për mbështetje të shtuar, duke përfshirë panele shtesë të integruara me shirita rreth kyçit të këmbës dhe këmbës tuaj për mbështetjen më të mirë. Panele rrjetë të shtuara në pjesën e sipërme të këmbës për ajrim shtesë me një thembër dhe majë të këmbës për rehati funksionale. Ky stil vjen në çorape djathtas dhe majtas për përshtatjen më të mirë për ju!
Përmbajtja e fibrave: 36% lesh merino, 36% akrilik, 24% poliamid, 4% elastan
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës rrobash, Mos e shtrydhni, Përdorni detergjent leshi
TIPARET
Mbrojtës i këmbës

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALPINE SOCK TECHNICAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *