AIR NOZZLE

47.99 

Available on backorder

Description

415724

The nozzle is attached to the tank control and allows air to be blown into the tank for internal cleaning.The Nozzle was designed by Mares to allow internal cleaning of the Buoy control. This tool is attached to the BCD control and allows air to be blown into it.

The main features of the nozzle are:
– Tool to attach to the BCD control
– Made of steel and other materials
– Allows you to clean and dry with compressed air

Gryka është e bashkangjitur në kontrollin e rezervuarit dhe lejon që ajri të fryhet në rezervuar për pastrimin e brendshëm. Gryka është projektuar nga Mares për të lejuar pastrimin e brendshëm të komandimit Buoy. Ky mjet është i lidhur me komandën BCD dhe lejon që ajri të fryhet në të.

Karakteristikat kryesore të hundës janë:
– Mjet për t’u lidhur me kontrollin BCD
– Bërë nga çeliku dhe materiale të tjera
– Ju lejon të pastroni dhe thani me ajër të kompresuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AIR NOZZLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *