Adventure DFI

13,285.80 

Available on backorder

Description

L’Adventure DFI combina tutte le caratteristiche di uno scafo stabile, il più recente motore tecnologico DFI e il sistema click on/click off delle pinne FCS per un approccio utente senza attrezzi. La tavola è costruita per viaggi più lunghi su tutti i tipi di acqua, comprese le onde. Il riding range può essere facilmente esteso fissando un serbatoio esterno del carburante e una sacca da viaggio alla tavola per trasportare tutti i tuoi rifornimenti importanti per le tue esplorazioni.

Perkthimi:
Adventure DFI kombinon të gjitha tiparet e një trupi të qëndrueshëm, teknologjinë më të fundit të motorit DFI dhe sistemin e fineve të klikuar/kliko FCS për një qasje përdoruesi pa mjete. Bordi është ndërtuar për udhëtime më të gjata në të gjitha llojet e ujit, duke përfshirë valët. Gama e kalërimit mund të zgjerohet lehtësisht duke bashkangjitur një rezervuar të jashtëm karburanti dhe një çantë doreza në tabelë për të transportuar të gjitha furnizimet tuaja të rëndësishme për eksplorimet tuaja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adventure DFI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *