ADHERGLASS PRIMER LT. 0,75

58.41 

Description

 6464150

Descrizione

Primer a base di polimeri sintetici. Ancorante monocomponente adatto a gel coat, vetroresina e fondi epossidici quali Plastolite pro Aquastop. Di rapida essiccazione, impiegato principalmente come primer per antivegetative su scafi in vetroresina o gel coat nuovi o riportati a nudo. Resa teorica 13,3 mq./It. Colore rosa.

Unità di misura N

Përshkrim

Abetare e bazuar në polimere sintetike. Spirancë me një përbërës të përshtatshëm për veshjen xhel, tekstil me fije qelqi dhe abetare epoksi të tilla si Plastolite pro Aquastop. Tharje e shpejtë, e përdorur kryesisht si një abetare për anti-ndotje në lëvore me lesh xhami ose pallto xhel. Mbulimi teorik 13.3 sq.m. / Ajo. Ngjyra roze.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ADHERGLASS PRIMER LT. 0,75”

Your email address will not be published. Required fields are marked *